Orderboek beursgang Kiadis Pharma gevuld

Woensdag 24 juni 2015, AMSTERDAM (Dow Jones)–Kiadis Pharma nv (KDS.AE) maakt woensdag bekend dat het orderboek voor de geplande beursgang van het biofarmaceutische concern uit Amsterdam gevuld is.
In totaal is ingetekend op 2.272.727 aandelen, aldus Kiadis in een persbericht. Dit aantal kan eventueel met maximaal 15% worden uitgebreid tot 2,61 miljoen stuks. Daarnaast is er nog de overtoewijzingsoptie, waarmee nog eens 15% van het aantal nieuwe aandelen kan worden uitgegeven.
De aanbiedingsperiode ging van start op 17 juni en loopt naar verwachting tot 30 juni 12.00 uur voor particuliere beleggers en tot 30 juni 16.00 uur voor institutionele beleggers.
De uiteindelijke resultaten, de toewijzing aan particuliere beleggers en de definitieve aanbiedingsprijs worden naar verwachting op of rond 1 juli gepubliceerd.
De bandbreedte van de aanbiedingsprijs is momenteel gesteld op EUR 11,00 en EUR 13,75 per aandeel, wat resulteert in een marktkapitalisatie van het bedrijf van EUR 160 miljoen tot EUR 170 miljoen. De opbrengst van de emissie zal op basis hiervan tussen de EUR 28,1 miljoen en EUR 37,2 miljoen liggen.
De aanbieding bestaat uit een openbaar aanbod aan particuliere en institutionele beleggers in Nederland en Belgie, een onderhandse plaatsing in de Verenigde Staten en onderhandse plaatsingen bij bepaalde gekwalificeerde en/of institutionele beleggers in de rest van de wereld.
Zakenbank Kempen & Co treedt op als Sole Global Coordinator, en Kempen & Co en KBC Securities treden samen op als Joint Bookrunners. Peel Hunt is aangesteld als Co-Manager.
Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; ben.zwirs@wsj.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *